HATAY / KUMLU - Kelli İlkokulu

Kelli İlkokulu

KELİ MAH. OKUL CAD. NO: 1 KUMLU / HATAY
Vizyon
Eğitim öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ve başarısıyla,kabul gören bir okul kültürü oluşturup,geleceğe yön veren bir okul olmaktır.
Misyon
Çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda,Atatürkçü düşünceyi özümsemiş,milli ve manevi değerlere bağlı,çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi,beceri ve değerlerle donatılmış,teknolojik yeniliklere açık ve bunları kullanabilen,bilimsel ve analitik düşünen çözüm üreten,sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli,eğitimin dünyadaki öncü rolünü gündemde tutarak ,uzmanlığı ve araştırmacılığı temel alan,kendisi ve çevresi ile barışık,sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek,sorumluluk sahibi ve çalışkan öğrencileri,bireysel gelişim özelliklerini dikkate alarak yetiştirmek için varız.
09.00-12.50
Soba
Lojman
1 -
Öğretmenler kendi imkanlarıyla okula ulaşım sağlanmaktadır.
Servis imkanımız yoktur.
İl merkezine 51 km, İlçe merkezine 11 km uzaklıktadır.